Adapt Innovatie en Crystal Marketing bundelen krachten en komen naar Alphen-Chaam

De één begon zijn bedrijf in Singapore. De ander reed jarenlang vanuit Alphen op en neer naar Amsterdam. Vandaag komen hun wegen bij elkaar in Alphen. Per 1 mei neemt Adapt Innovatie, waarvan Niels Huismans medeoprichter is, alle activiteiten over van het bedrijf van Guus Goorts, Crystal Marketing. Het gecombineerde bedrijf, waartoe Guus als partner toetreedt, heeft tevens per direct naast hun vestiging in Zeist, zijn intrek genomen in het ondernemerscentrum “bij de looierij” aan de Looiersweg 3c in Alphen.

Deze stap komt niet zomaar uit de lucht vallen. Reeds enkele maanden werken beide partijen samen. Guus Goorts was al twee dagen in de week vanuit zijn expertise als Digital Marketeer betrokken bij Adapt Innovatie. Na enkele maanden bleek een verdere samenwerking een logische stap. “We beseften ons dat er ook op zakelijk gebied van alles in de regio Alphen-Chaam aan het gebeuren is, en het is mooi om iets aan onze directe leefomgeving bij te kunnen dragen” aldus Niels Huismans.

De samenwerking valt samen met de aankondiging dat Adapt Innovatie ook een kantoor gaat openen bij de Looierij in Alphen. Voor insiders komt dit vast niet als een verrassing. Guus Goorts was hier als flexwerker al vaak te vinden en Niels Huismans presenteerde vorig jaar in dit ondernemerscentrum nog zijn boek ‘Lerend Leven’.

Guus Goorts zal binnen Adapt Innovatie het portfolio van Digitale Marketing op zich gaan nemen. Zijn specialisme zit het hem in het, digitaal en vanuit een strategische aanpak, ondersteunen van organisaties bij het vinden en verbinden van moeilijk vindbaar publiek. Guus Goorts: “Al snel tijdens ons eerste project bleek dat we dezelfde visie op ondernemen hebben: eerst goed nadenken over je totale strategie, en je niet gek laten maken door iedere goeroe met een nieuw ideetje. Crystal Marketing werft met deze totaalaanpak studenten voor onderwijsinstellingen; Adapt Innovatie helpt nu ook al andere organisaties met het vinden van moeilijk vindbaar publiek, of dat nu studenten, klanten of moeilijk vindbare professionals zijn. Door onze ervaring te combineren kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn.”

Op 24 mei, van 16:00 tot 18:00, zal de officiële opening van het nieuwe kantoor van Adapt zijn. Geïnteresseerde mensen zijn welkom om kennis te maken met Adapt Innovatie en een kijkje te nemen bij de Looierij. De officiële opening zal plaatsvinden rond 16:30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *